In het kort

  • dienstverband icoon

    Flexibel

  • locatie icoon

    Almelo

  • uren icoon

    16 tot 40 uur

  • loon icoon

    1150,- tot 2600,-

Meer van dit soort vacatures?

Vul jouw email in en krijg als eerste bericht wanneer wij nieuwe vacatures plaatsen!

    Geen gerelateerde vacatures gevonden.

    • nieuwe vacature icoon Nieuw!
    • werkplek icoon Hybride

    Open sollicitatie – Kickstart jouw carrière

    Staat er geen vacature tussen die precies past bij wat jij zoekt? Geen stress! Via deze open sollicitatie kun je je alvast inschrijven, zodat we samen kijken naar de perfecte match. We werken met verschillende opdrachtgevers en hebben regelmatig uitdagende functies in de sales en service. Dus of je nu net begint of al wat ervaring hebt, er is altijd iets voor jou!

    Solliciteer direct

    Dit kan al binnen twee minuten!

    Wat ga je doen?

    De mogelijkheden zijn eindeloos! Of je nou aan de slag wilt in sales, waar je leert hoe je klanten overtuigt, of in de service, waar je jouw communicatieskills verder ontwikkelt—wij hebben regelmatig nieuwe kansen bij diverse projecten. Wil je je financiële kennis uitbreiden? Verkoopskills aanscherpen? Of zelfs technische ervaring opdoen? Wij zorgen ervoor dat jij precies vindt wat bij je past!

     

    Wat wij bieden

    Bij Banenjagers begrijpen we dat studenten en starters unieke behoeften hebben. Daarom bieden we jou precies de ondersteuning die je nodig hebt om tijdens en na je studie succesvol te zijn:

    • Flexibele werkmogelijkheden: We weten dat studeren en werken soms een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij banen die flexibel genoeg zijn om te combineren met je studie en zorgen we ervoor dat je werkervaring opdoet zonder dat je studiepunten misloopt.
    • Ontwikkel je skills: Via praktische trainingen en gerichte coaching helpen we jou om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen die direct toepasbaar zijn, zowel in je werk als in je toekomstige carrière. Denk aan communicatie, klantgerichtheid en sales skills die je overal kunt inzetten.
    • Netwerkopbouw: Werken bij ons betekent dat je in contact komt met jonge, gedreven collega’s én ervaren professionals. Zo bouw je al tijdens je studie een waardevol netwerk op dat je later kan helpen bij je verdere carrièrestappen.
    • Doorgroeimogelijkheden: Ook als je nog in de beginfase van je carrière zit, helpen we je om stap voor stap vooruit te komen. Bij ons krijg je de kans om je te ontwikkelen, door te groeien binnen het bedrijf of zelfs over te stappen naar nieuwe uitdagingen zodra je klaar bent voor de volgende stap.
    • Een dynamische werkomgeving: Je werkt in een jong, enthousiast team dat net als jij gemotiveerd is om het beste uit zichzelf te halen. Dit betekent veel energie, samenwerking en ruimte voor jouw eigen ideeën.

    Bij Banenjagers zorgen we ervoor dat je niet alleen nu succes hebt, maar ook de vaardigheden en ervaring opdoet die je helpen jouw toekomst vorm te geven.

    Werkdagen en werktijden

    Bij Banenjagers begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is, zeker voor studenten en starters. Daarom bieden we werktijden die aansluiten bij jouw leven en studie. Of je nu naast je studie werkervaring wilt opdoen of al op zoek bent naar een fulltime functie, wij zorgen ervoor dat je werk en privé goed kunt combineren.

    • Flexibele werktijden: We bieden verschillende diensten aan, zowel overdag als in de avonduren, zodat je je werk kunt afstemmen op je college- of studierooster. Of je nu parttime of fulltime wilt werken, wij kijken samen naar wat voor jou het beste werkt.
    • Aantal werkdagen: Je kunt bij ons zowel parttime als fulltime aan de slag, afhankelijk van jouw beschikbaarheid en voorkeur. Voor studenten is het bijvoorbeeld mogelijk om enkele dagen per week te werken, terwijl starters vaak kiezen voor een voltijdse werkweek. We stemmen dit graag af op jouw wensen en situatie.

    Bij Banenjagers zorgen we ervoor dat je een goede balans kunt vinden tussen werken, studeren en je vrije tijd, zodat je carrière en persoonlijke groei hand in hand gaan.

    Wat wij vragen

    We zoeken kandidaten die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook de juiste mindset hebben om te groeien binnen een dynamische omgeving. Als jij jezelf hierin herkent, dan ben jij precies wie we zoeken:

    • Ambitieus en gemotiveerd: Je hebt een duidelijke drive om verder te komen. Voor jou is een baan meer dan alleen werk; het is een kans om je te ontwikkelen, nieuwe vaardigheden te leren en vooruitgang te boeken. Je hebt een groeimindset en ziet elke ervaring als een leermoment. Of je nu net begint of al enige ervaring hebt, je bent altijd op zoek naar manieren om jezelf uit te dagen en nieuwe stappen te zetten in je carrière.
    • Passie voor sales of service: Jij haalt energie uit het werken met mensen, of dat nu is door deals te sluiten of klanten te helpen met hun vragen. Het geeft je voldoening om klanten een positieve ervaring te bieden, en je geniet van de dynamiek van de sales- en serviceomgeving. Je begrijpt dat klanttevredenheid en het opbouwen van relaties cruciaal zijn voor succes in deze sector, en je bent gepassioneerd om hierin uit te blinken.
    • Sterke communicatieve vaardigheden: Goede communicatie is voor jou vanzelfsprekend. Je weet precies hoe je je boodschap helder en duidelijk kunt overbrengen, of dat nu intern naar collega’s of extern naar klanten is. Bovendien weet je goed te luisteren naar de behoeften van anderen, waardoor je snel kunt inspelen op wat er gevraagd wordt. Of je nu een klant overtuigt tijdens een salesgesprek of een probleem oplost in de klantenservice, jij weet hoe je effectief en professioneel moet communiceren.
    • Leergierig en flexibel: Je bent altijd op zoek naar nieuwe kennis en manieren om jezelf te verbeteren. In een sector die constant in beweging is, zoals sales en service, is het belangrijk om flexibel te zijn en snel te kunnen schakelen. Jij omarmt verandering en ziet nieuwe uitdagingen als kansen om te groeien. Of het nu gaat om nieuwe technologieën, processen of klantbehoeften, jij past je moeiteloos aan en pikt nieuwe dingen snel op.

    Deze kwaliteiten maken jou een waardevolle aanvulling op ons team. Bij Banenjagers krijg je de kans om deze vaardigheden verder te ontwikkelen, en we helpen je om jouw ambities te realiseren. Samen zorgen we ervoor dat je carrière een vliegende start krijgt!

    Solliciteer direct!

    Mis jouw kans niet op deze droombaan! Vul jouw gegevens in om te solliceren voor deze vacature.